Snitele cu cartofi pai si ciulama de ciuperci

de Adrian2016 in Porc, 10 Oct 2017 | 3665 vizualizari

 

Rapid, satios si gustos..........nevasta a divortat de cratita.

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
  • 12 felii de cotlet de porc
  • 5 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • Pentru ciulama:
  • 400 gr de ciuperci
  • 200 ml smantana
  • 200 ml lapte dulce
  • 3 lg de faina
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • Cartofi pai:
  • 8 cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu cartofi pai si ciulama de ciuperci:

       Eu cand fac snitele nu ma incurc cu unu, doua, fac mai multe pentru ca imi plac si reci. Feliile de carne le batem, le saram si piperam. Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.

     Separat, punem untul la topit, adaugam faina si amestecam bine sa nu se arda. Subtiem cu lapte si amestecam cu un tel sa nu se formeze cocoloase, apoi adaugam si smantana. Punem in sos ciupercile. Mai lasam sa dea cateva clocote. Potrivim gustul de sare si piper. Cartofii ii curatam si ii taiem mai mari si ii prajim.

Am servit alaturi de o potie de cartofi pai.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti servi alaturi o salata de cruditati sau muraturi asortate, eu prefer salata de varza, un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu cartofi pai si ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la gratar,cu salata.