Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi in Porc, 19 Mai 2019 | 4196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc fara os
  • 3 oua
  • sare si piper
  • 1 lingura mustar cu miere
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • 150 g parmezan ras fin
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan:

Se feliaza cotletul de porc in felii foarte subtiri. 

Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele, apoi se presara putina sare peste ele.

Se amesteca ouale cu sare, piper si mustar si se adauga o lingurita de faina.

Se amesteca parmezanul cu pesmetul.

Feliile de carne se trec prin faina, apoi prin compozitia de oua si mustar și la final prin amestecul de pesmet si parmezan.

Se prajesc in ulei incins, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta.

Se servesc cu legume si branzeturi, alaturi de o cana cu iaurt sau lapte. 

Noi le-am servit cu felii de cascaval afumat si rosii cherry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura Piramida