Snitele de vitel

de MotanLaOale in Vita, 17 Feb 2011 | 7287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pulpa  de vitel
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de vitel:

Pulpa de vitel se taie bucati potrivite, se bat pentru fragezire si se presara sare si piper.

Se trec prin faina, prin ou, prin faina, prin ou si iar prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana sunt facute si capata o culoare aurie.

Se servesc cu orice fel de garnitura.

En nu am apucat sa fac, s-au mancat cu paine calda si castraveti acri instantaneu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel cu ciuperci