Snitele rulate cu sunca si mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2010 | 10679 vizualizari

 

initial vroiam sa fac niste snitele si-atat...dar mi s-au parut prea banale...asa ca le-am schimbat putin forma....

 

INGREDIENTE

  • carne de porc pt snitele...cat vreti sa faceti....
  • 2 oua
  • sunca
  • mozzarella
  • putina faina

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele rulate cu sunca si mozzarella:

carnea de porc se taie felii subtiri ( eu am folosit gata portionata) si se bate cu ciocanul de snitele ff fin, dar sa nu se rupa( eu cand bat carnea,  stropesc cu putina apa, asa nu se rupe si nu se leaga de fundul de lemn)., se sareaza si pipereaza dupa gust.

se feliaza sunca subtire, mozzarella se taie felii mai groase, apoi fiecare felie in trei , astfel incat sa rezulte niste bastonase mai groase.

se bat bine doua oua , sau in fc de cantitatea de carne, cate  sunt necesare...., se pune putina faina si se amesteca bine; pe o alta farfurioara se mai pune putina faina, prin care se vor da rulourile.

se ia o bucata de snitel, se asaza peste ea felia de sunca apoi bastonasul de mozzarella, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

dupa ce s-au facut rulourile, se trece la prajit...fiecare rulou eu l-.am dat prin putina faina, apoi prin ou si l-am pus in tigaie la sfarait....am facut cateva si fara ou, doar prajite asa direct. cele prajite fara ou sunt mai crocante, cele cu ou mai moi...depinde cum va place. pozele sunt asa si -asa...nu am avut timp s afac poze ca lumea...erau flamanzi barbatii mei!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele rulate cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Crista_Luca 1

03.10.2010, 10:58

hm ce bine arata ...cred ca le-ati mancat pe toate .... mie nu mi-ati lasat

Crista_Luca 1

03.10.2010, 10:58

5 f

adasev12 1

03.10.2010, 14:08

Cristina draga...sorry...dar promit sa mai fac si tu esti pria servita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu arome mediteraneene.