Somon cu sos de vin si mustar

de alldaycooking in Somon, 12 Mai 2012 | 11964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr file de somon
  • Mix lamaie si piper
  • Sare
  • Busuioc
  • 100 ml vin alb
  • ½ lingurita boabe de mustar
  • Cateva boabe de piper roz
  • 1 lingurita mustar cu miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de vin si mustar:

Fileul de somon l-am taiat fasiute pe care le-am presarat cu sare, busuioc, piper si lamaie. Le-am lasat aproximativ 30 de minute, apoi le-am introdus in cuptor la 200 grade Celius. In aproximativ 15 minute bucatile de somon erau rumenite frumos.

 Pentru sos am pus la fiert vinul impreuna cu boabele de mustar si boabele de piper roz. Cand vinul a inceput sa fiarba am adaugat mustarul si am amestecat sosul din timp in timp pana cand a devenit consistent si volumul a scazut destul demult.

 Am servit impreuna cu cartofi copti cu unt si chives.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de vin si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:45

La peste nu lipsesc

mihaelar63 1

16.05.2012, 08:25

Ce dragut , eu facusem crapul cu sos si piper acum vreo 3 luni , doar acum l-am postat . S-ar putea spune ca m-am inspirat de aici

alldaycooking 1

16.05.2012, 13:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de portocale