Somon pe pat de legume

de luminita20_2006 in Peste, 30 Oct 2010 | 9419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 file somon(3 portii)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 morov
  • 500 gr cartofi mici
  • 1 lamaie
  • sare, piper-
  •  rozmarin
  • unt, ulei de masline
  • hartie de copt
  • sos pt cartofi
  • 5 frunze busuioc proaspat
  • patrunjel
  • 200 gr smantana
  •  usturoi 1
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon pe pat de legume:

Mod de preparare
Somonul se aseaza pe o farfurie si se stropeste cu zeama de la jumate de lamaie. Legumele se taie pai.

Se incinge o tigaie se pune o lingurita de unt si un strop de ulei apoi se adauga legumele si se soateaza atat cat sa le imoaie. Se condimenteaza si se ia de pefoc. Se taie hartia de copt in forma de inima(asa e rereta:P) se pune un pat de legume apoi o felie de lamaie se aseaza o bucata de somon se condimenteaza cu sare si piper se stropeste cu un pic de ulei de masline se aseaza o frunza de rozmarin si se impacheteaza.

Se aseaza pachetelele in rava si se dau la cuptor 15 -20 min.

Cartofii se curata se pun la fiert 10 min cu sare dupa care se scot din apa se pun fiecare pe o foaie de aluminiu pe mijloc un cubulet mic de unt sare si piper apoi se impacheteaza. Se dau la cuptor 20min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

31.10.2010, 14:36

o portie se poate?..................

luminita20_2006 1

31.10.2010, 18:15

si mie mia placut fetelo procedura cu harie de copt...nu stiu sa zic de ce cu asa dar ideea e ca rezultatul e perfect....

RuxyRux 1

13.11.2010, 22:26

Super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu telina la cuptor