Somon umplut cu salata a la ruse

de ianculubita in Peste, 20 Noi 2013 | 5774 vizualizari

 

Nu stiu cum procedati voi,dar eu incep sa-mi fac niste liste de meniuri pentru toate sarbatorile care vin;retete dupa buget,dupa complexitate dupa gust,de aceea va recomand si voua cateva idei,poate va plac si cum in noaptea de Anul Nou nu trebuie sa lipseasca pestele din lista de meniu,am notat acest aperitiv delicios.

 

INGREDIENTE

  • 200g fileuri de somon afumat
  • SALATA
  • 2cartofi
  • 1morcov
  • 3linguri mazare din conserva sau congelata si fiarta
  • 2linguri pastai ddin conserva
  • 1castravete murat
  • sare
  • piper
  • 1lingura mustar
  • 2linguri maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon umplut cu salata a la ruse:

Cartofii,morcovul,curatate spalate,le punem la fiert in apa cu sare pentru 20min;

cu putin timp inainte de a opri focul,adaugam si mazarea cu pastai daca necesita fierbere;

scurgem bine legumele,le taiem cubulete mici,condimentam cu sare,piper,adaugam mustarul,maioneza,castravetele curatat de coaja si de asemenea taiat marunt;

amestecam totul bine apoi pe fiecare fileu de peste punem cate o lingura de salata,rulam,le punem pe platou si le servim cu lamaie

TIPS-URI

1

se poate folosi si alt peste afumat

2

rulourile trebuiesc facute mai mici,mai de sarbatoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon umplut cu salata a la ruse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]