Sorbet de capsuni

de tammar in Dulciuri, 20 Sep 2013 | 5428 vizualizari

 

Un sorbet absolut divin!! Va v-a placea cu adevarat!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni mari si zemoase
  • 500 g zahar brun
  • 1/2 albusuri de ou
  • 1 lamaie (zeama)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de capsuni:

Spalam cu grija capsunile si le curatam de codite,le punem intr-un blender impreuna cu zaharul si siropul de la lamaie, apoi le mixam. Punem sorbetul intr-un vas si-l lasam la frigider pentru 30 de minute. Daca avem aparat de facut inghetata refrigereaz-o 10 minute, daca nu,  o turnam intr-o cutie de plastic cu capac si o lasam la congelator, verificam dupa o ora, daca a facut crusta pe margini, ia-o si rastoarn-o intr-un vas si mixeaz-o cu mixerul,repeta operatiunea de 3 ori,o ora in frigider,o mixam ,iar in frigider o ora si asa pana repetem de 3 ori,pana obtinem e creoasa.

Batem albusurile bine sile incorporam cu aparatul in functiune.Cand s-a intarit sorbetul o putem pune in cupe cu topping de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]