Sorici in saramura

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 55501 vizualizari

 

Sorici delicios pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • Pentru un borcan de 800
  • 3 rulouri sorici
  • 4-5 citiva catei de usturoi
  • apa
  • 40 gr de sare la litrul de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorici in saramura:

Se verifica soriciul sa fie curatat de par si i se mai ia din grasime cu cutitul, dar nu toata. Lasati un strat de 2-3 mm de grasime. Se ruleaza si se leaga cu ata. Se pune in borcan impreuna cu celelalte ingrediente si se da 3-4 zile la frigider. Veti obtine astfel un sorici gustos si moale, numai bun de pus la un aperitiv de Craciun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorici in saramura" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Bulete din branza