Sos cu aripioare de pui

de LUK in Pui, 23 Feb 2011 | 26761 vizualizari

 

....bun atat cu piure de cartofi cat si cu mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 5-6 aripioare de pui(intregi)
  • 3 linguri de pasta de rosii
  • o lingurita de boia
  • o lingura de ulei
  • 2 cepe
  • o jumatate de ardei galben
  • o jumatate de ardei rosu
  • vegeta,sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu aripioare de pui:

Aripioarele se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Le lasam asa condimentate infrigider 30min. Ceapa o curatam si o taiem marunt, ardeii se taie cubulete. Se pune uleiul intr-o craticioara pe aragaz, adaugam ceapa si ardeiul. Lasam sa se caleasca putin apoi adaugam boiaua. Amestecam de cateva ori si adaugam pasta de rosii. Mai lasam putin cat sa se omogenizeze bine si adaugam aripioarele. Completam cu apa(pana la jumatatea aripioarelor..nu trebuie sa le acopere) Adaugam sare si vegeta. Piperul o sa l adaugam,dupa gust, cu 5min inainte de a opri focul. Mancarica e gata dupa 45 de min de fiert la foc mic.

TIPS-URI

1

pentru un plus de aroma adaugati patrunjel verde tocat marunt, inainte de servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

LUK 1

24.02.2011, 10:19

Diva,Elena,Vladimir

mamaieelena 1

24.02.2011, 11:00

bune bune

LUK 1

24.02.2011, 16:46

Mamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare condimentate.