Sos rapid de rosii

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 7182 vizualizari

 

Se poate servi alaturi de carne de miel fripta sau ciocanele de pui

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  •  1 ceapa tocata marunt
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 x 400 gr conserve de rosii tocate
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri vin rosu
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita verdeturi amestec tocate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos rapid de rosii:

1 Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le usor timp de circa 8 minute, pina se inmoaie

2. Adaugati rosiile, pasta de rosii, vinul, zaharul, sarea, piperul si amestecati bine

3. Lasati sa de ain clocot, apoi fierbeti incet, fara capac, timp de 25 de minute sau pina sosul se ingroasa si devine carnos, amestecind din cind in cind

4. Adaugati verdeata tocata. Serviti fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rapid de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de roşii cu busuioc