Souvlaki

de Mitinita in Pui, 21 Ian 2011 | 7353 vizualizari

 

Azi vizitam Grecia!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,curatat si taiat cuburi.
  •  Marinata:
  •  2 linguri usturoi pisat
  •  1 lingura suc de lamaie proaspat stors
  •  1 lingura ulei de masline extra virgin 
  • 1/2 lingurita oregano
  •  sare 
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Souvlaki:

Se marineaza carnea de pui cu toate ingredientele cel putin 2 ore.

Se aseaza pe betele pentru frigarui.

Se tin deasupra flacarii de la aragaz.

Se tin pana pieptul de pui nu mai e roz,daca il tineti prea mult se intareste,daca il tineti numai cat s-a albit carnea si e facuta iese moale.

Grija sa fie gatit destul,ca sa nu mancati crud.

Se serveste cu un orez grecesc si cu sos tzatziki.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Souvlaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]