Spaghetti cu ciuperci

de laylalala in Spaghete, 25 Mai 2010 | 6293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 gr spaghetti
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 2 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 fire de usturoi verde, tocate
  • 250 gr ciuperci, feliate
  • 100 ml vin alb
  • 500 gr passata
  • 30 gr amidon alimentar dizolvat in 100 ml apa rece
  • o mana de patrunjel tocat
  • 1 lingurita zahar brun
  • ½ lingurita boia de ardei dulce
  • ½ lingurita chili
  • sare de mare si piper negru, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu ciuperci:

Fierbe pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute apoi scurge-le si pastreaza-le la cald.
Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa impreuna cu usturoiul verde.Adauga ciupercile si vinul alb si caleste-le 3-4 minute pana cand incep sa se inmoaie.Amesteca passata cu amidonul dizolvat apoi adauga acest amestec in tigaie si lasa totul la fiarba 10 minute.Adauga apoi patrunjelul tocat si condimentele si amesteca bine.
Toarna sosul preparat peste spaghetti si serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de carne presata