Spanac crema cu ochi de ou

de cristeena20 in Mancaruri de legume, 15 Mar 2014 | 29008 vizualizari

 

Este felul de mancare din spanac ce imi aduce aminte de bunica....simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg spanac proaspat
  • sare, piper
  • 2 linguri de faina
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • lapte (cat curpinde, aproximativ 1 cana)
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac crema cu ochi de ou:

- Alegem spanacul si il spalam bine. Eu am avut spanac in punga de la supermarket, gata ales si spalat. Il punem in apa la fiert. Se fierbe doar 3-5 minute si se strecoara. Il tocam marunt cu cutitul.

- In cratita punem uleiul cu usturoiul pisat la calit  si adaugam apoi faina. Prajim doar putin, pana capata o culoare si punem putin lapte rece, amestecand continuu cu un tel. Adaugam spanacul si restul de lapte. Punem sare, piper alb si amestecam mereu pana devine ca o crema. 

- Separat prajim oua si servim impreuna cu spanacul

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac crema cu ochi de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sidy 1

16.03.2014, 10:53

Asa imi place si mie spanacul, cel mai mult

Dya Daniela Andrei 1

16.03.2014, 11:46

Interesant. Nu l-am gatit niciodata asa.

Lavinia 1

16.03.2014, 12:16

doar asa imi place sa fie gatit spanacul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu carnati