Spirale cu chimen

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2015 | 6126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 3 linguri chimen
  • 3 linguri sos d rosii(ketchup picant)
  • 1 gălbenuș de ou
  • 2 lingurite de susan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu chimen:

Dezgheţăm aluatul foietaj. Întindem cu sucitorul  şi pudrăm cu puţină făină.

Ungem foaia cu sos de roșii sau ketchup și presărăm chimenul.

Trecem o singură dată cu sucitorul peste aluatul presărat cu chimen pentru a fixa semințele.

Tăiem batoane subțiri de 1-1,5 cm cu 10-12 cm, apoi le sucim una câte una în ambele capete.

Așezăm spiralele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.

Ungem suprafața spiralelor cu gălbenuș de ou și presărăm deasupra semințele de susan.

Putem lăsa aluatul în forma de dreptunghiuri fără a-l spirala.

Timp de coacere 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac