Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2012 | 7507 vizualizari

 

Reţeta e din cel mai recent număr al revistei ,,Secretele Bucătăriei,,.

 

INGREDIENTE

  • 300 g făină
  • 200 g margarină
  • 100 g caşcaval ras fin
  • 2 ouă
  • sare
  • Pentru uns:
  • 1 gălbenuş
  • 1 linguriţă de lapte
  • nuci zdobite
  • sare grunjoasă
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci:

Se pregăteşte un aluat din făina cernută, amestecată cu margarina la temperatura camerei, gălbenuşurile, caşcavalul ras şi un praf de sare. Se frământă până ce totul s-a omogenizat complet, apoi se dă la frigider 1 oră.

Se întinde în foaie potrivit de groasă pe masa pudrată cu făină. Se unge foaia cu gălbenuşul amestecat cu  laptele, se decupează cu forma specială steluţele, apoi se presară cu nuci şi sare grunjoasă.

Se coc pe hârtie specială cam 15 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

pe 13.05 la 09:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele de sarbatori