Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2012 | 7595 vizualizari

 

Reţeta e din cel mai recent număr al revistei ,,Secretele Bucătăriei,,.

 

INGREDIENTE

  • 300 g făină
  • 200 g margarină
  • 100 g caşcaval ras fin
  • 2 ouă
  • sare
  • Pentru uns:
  • 1 gălbenuş
  • 1 linguriţă de lapte
  • nuci zdobite
  • sare grunjoasă
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci:

Se pregăteşte un aluat din făina cernută, amestecată cu margarina la temperatura camerei, gălbenuşurile, caşcavalul ras şi un praf de sare. Se frământă până ce totul s-a omogenizat complet, apoi se dă la frigider 1 oră.

Se întinde în foaie potrivit de groasă pe masa pudrată cu făină. Se unge foaia cu gălbenuşul amestecat cu  laptele, se decupează cu forma specială steluţele, apoi se presară cu nuci şi sare grunjoasă.

Se coc pe hârtie specială cam 15 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placintele cu piept de pui si cascaval