Stufat de vitel

de Dana Cristea - pusikmea in Vita, 8 Aug 2010 | 6359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de vita
  • 1 morcov mare
  •  3 cepe mari
  •  3 linguri cu otet,
  •   5 catei de usturoi
  •  ulei de masline
  • 1 ceasca cu suc de rosii
  •  sare
  •  piper negru macinat
  •  piper boabe
  •  foi de dafin
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de vitel:

Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in ulei impreuna cu jumatate din cantitatea de ceapa si cu morcovul dat pe razatoarea mare.

Se pune otet,apoi sare , piper si se da in clocot pentru un minut, apoi adaugam sucul de rosii, usturoiul, foile de dafin si o jumatate de cana cu apa si se lasa la fiert.

Cealalta jumatate din cantitatea de ceapa se prajeste si se adauga in cratita cu carne atunci cand aceasta este fiarta.

Se mai lasa la fiert pana cand sosul devine omogen si legat.

Asezonam cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (16)

Ina 1

09.08.2010, 22:19

delicios !

Bucataras Medi 1

09.08.2010, 22:33

nu am facut niciodata cu carne de vitel ,eu fac cu carne de pui, dar cred ca este tare bun...............

Dana Cristea - pusikmea 1

10.08.2010, 07:50

ina este sa sti, medi e tare bun, dar cu coditia sa fie carnea frageda

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]