Stufat de vitel

de Dana Cristea - pusikmea in Vita, 8 Aug 2010 | 5850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de vita
  • 1 morcov mare
  •  3 cepe mari
  •  3 linguri cu otet,
  •   5 catei de usturoi
  •  ulei de masline
  • 1 ceasca cu suc de rosii
  •  sare
  •  piper negru macinat
  •  piper boabe
  •  foi de dafin
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de vitel:

Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in ulei impreuna cu jumatate din cantitatea de ceapa si cu morcovul dat pe razatoarea mare.

Se pune otet,apoi sare , piper si se da in clocot pentru un minut, apoi adaugam sucul de rosii, usturoiul, foile de dafin si o jumatate de cana cu apa si se lasa la fiert.

Cealalta jumatate din cantitatea de ceapa se prajeste si se adauga in cratita cu carne atunci cand aceasta este fiarta.

Se mai lasa la fiert pana cand sosul devine omogen si legat.

Asezonam cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

09.08.2010, 22:19

delicios !

Bucataras Medi 1

09.08.2010, 22:33

nu am facut niciodata cu carne de vitel ,eu fac cu carne de pui, dar cred ca este tare bun...............

Dana Cristea - pusikmea 1

10.08.2010, 07:50

ina este sa sti, medi e tare bun, dar cu coditia sa fie carnea frageda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Beef Bourguignon