Sufleu cu brinza si cabanos

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 4877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr branza sarata
  • 300 ml lapte
  • 4linguri cu faina
  • 70-80 gr unt sau margarina
  • 1 bucata de cabanos afumat
  • piper
  • pesmet

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu brinza si cabanos:

Intr-o cratita mai maricica de cca 3l se pune la foc domol untul si se adauga faina. Cand faina s-a incorporat se stinge cu laptele si se formeaza o crema mai groasa.In timp ce se raceste crema radem branza pe razatoarea mare si cabanosul il taiem marunt,din branza rasa luam o mana si o punem intr-un bol separat.Cand  aproape s-a racit crema putem pune piperul, galbenusurile pe rand le amestecam si branza rasa dar si cabanosul taiat iar la sfarsit se pun albusurile batute cu mixerul spuma tare si se amesteca usor cu lingura.

Intr-un vas de yena pe care l-am uns cu margarina si am tapetat cu pesmet se rastoana compozitia si pe deasupra se pune branza din bol pe care am lasat-o special.Se da la cuptor pentru aproximativ 40-45 de minute  la o temperatura de 180-200 de grade(cuptorul se va incalzi in prealabil) Este gata atunci cand este rumenit bine are culoarea aurie si este rotund mijlocul compozitiei din vas.

Pofta mare,  

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu brinza si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]