Sufleu de cartofi cu carnati

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2011 | 10546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g cartofi
  • 50 g unt
  • Sare,piper
  • 3 oua
  • 200 g cascaval
  • 1 carnat
  • 100 g sos de rosii
  • Busuioc
  • Patrunjel
  • Ierburi italienesti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu carnati:

Cartofii se taie cubulete si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie, apoi se scurge apa, se adauga untul,condimentele  si se paseaza mai grosier. Se  pun galbenusurile si  100 g cascaval ras si se amesteca. Albusurile se bat spuma cu un praf de care si se incorporeaza in compozitia de cartofi.

O tava termorezistenta se unge cu unt si se toarna amestecul.

Intr-o tigaie se prajesc putin carnatii, se adauga sosul de rosii si coondimentele si se mai lasa 5 minute pe foc. Pe diagonala tavii se  fac 2 adancituri paralele unde se aseaza felii de carnati si sos de rosii. In spatille ramase se pune restul de cascaval ras.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit 45-50 minute sau pana cand  se rumeneste.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de carne