Sufleu de legume

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 9988 vizualizari

Sufleu de legume

 

Bogatie de arome, vitamine si culoare

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov, 
  • 1  patrunjel, 
  • 1  telina mica, 
  • o mina pastai de fasole verde, 
  • 2 cartofi, 
  • 6-7 buchetele de conopida, 
  • 1 lingura faina, 
  • 100 gr. unt, 
  • 1 ceasca lapte, 
  • 4 oua, 
  • 100 gr. cascaval, 
  • sare, 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de legume:

 Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile batute spuma. Se pune intr-un vas uns cu unt, se presara deasupra cascaval ras su bucatele de unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute sa se rumeneasca.

Se serveste imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de legume