Sufleu de spanac

de Irina in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2010 | 10334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 grame spanac
  • 2 lg unt
  • un praf de nucsoara
  • 2 oua
  • 2 lg smantana
  • parmezan ras
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de spanac:

Am topit untul intr-o tigaie, am adaugat spanacul, am condimentat cu sare, piper si nucsoara si l-am lasat la inabusit. Apoi am adaugat smantana, parmezanul si am lasat  putin la racit spanacul. In continuare am incorporat galbenusurile, albusurile batute spuma le-am amestecat usor in compozitie.

Am asezat sufleul in vase dragute de portelan si am presarat putin parmezan pe deasupra. Le-am pus in cuptorul preincalzit la 200 grade C vreme de 45 min.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta rulata cu spanac