Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)

de costi7hector in Mancaruri de post, 10 Ian 2022 | 6492 vizualizari

 

Un preparat pe cat de inedit pe atât de gustos.

 

INGREDIENTE

  • Dovleac 600 gr,
  • ceapă 2 buc,
  • usturoi 3 buc, ghimbir 20 gr,
  • cartofi 450 gr,
  • lapte de cocos 300ml,
  • oregano 5 gr,
  • smantana de gătit 200ml,
  • bacon 50 gr,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac (bucatarie franceza):


Coacem dovleacul si baconul, după care calim ceapă și usturoiul împreună cu ghimbirul.

Stingem cu apa, adăugăm cartofii, laptele de cocos, oregano, sare si piper dupa gust fierbem până sunt fierte legumele după care adăugăm dovleacul si smantana de gătit, balconul îl sfaramam cat sa devina ca niste crutoane.

Blendam totul reglam consistenta si gustul.
Pur si simplu delicioasă.

Pofta buna, dragilor!

TIPS-URI

1

Coacem dovleacul si cartofii pentru un plus de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mercimek sau supa crema de linte- reteta turceasca