Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

de anuta in Supe, 15 Mai 2019 | 1773 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie
Verde, culoarea sanatatii!!

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • un castronel de mazare prefiarta
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 2-3 cartofi
  • 2 cuiburi de fidea cu ou
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa rosie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde:

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile, apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare.

Intre timp pregatim zarzavatul curatandu-l si spalandu-l bine. Ceapa o taiem in 4, morcovul, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie cubulete mici (sau la robot, maruntite), cartofii curatati si spalati, se taie in cubulete, verdeata spalata se taie marunt. Dupa primul clocot al aripioarelor se spumeaza bine si se adauga zarzavatul maruntit la blender, mazarea boabe si cartofii cubulete. Se lasa sa fiarba cca 45 minute, apoi se sareaza dupa gust, se adauga si boiaua dulce de ardei si se pipereaza daca se doreste, daca nu, fiecare in farfurie. Se adauga si fideaua, se lasa sa fiarba inca 3 minute si apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin. Se poate servi dulce sau un pic acrita cu suc de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vita, cu taitei de casa