Supa de chimen

de lili in Supe, 28 Iul 2010 | 8170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chimen
  • ceapa
  • faina
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chimen:

Fierb chimenul in 2 l de apa si pe urma il strecor. Se caleste jumatate de minut un pic de ceapa cu o lingura plina de faina, sa nu se inchida la culoare si apoi se dilueaza cu apa. Se pune vegeta si se adauga supa in care am fiert chimenul.Se lasa sa dea un clocot. Se adauga patrunjel verde.Se poate servi cu crutoane care se fac separat.

Se serveste calda , nu fierbinte cu crutoane( daca e fierbinte , se flescaiesc crutoanele)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimen" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

jolygina 1

28.07.2010, 22:40

nu am mancat o sa fac si eu ,dar pana atunci eu de la tine

nadina73 1

29.07.2010, 01:54

si eu fac e foarte bun cu crutoane de paine uscataasa ca 5 furcu

lili 1

29.07.2010, 18:38

da, la noi se mananca mai ales in zilele de post

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]