Supa de ciuperci pleutorus

de Panacris in Supe, 15 Feb 2012 | 4010 vizualizari

 

O ciorbita usoara, recomandata celor cu colesterol marit!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g.
  • ceapa galbena 1 bucata
  • morcovi 2 bucatati
  • telina 100 g.
  • ulei de masline 20 ml.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • marar proaspat 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci pleutorus:

Ciupercile se curata, se spala si se taie fideluta. Ceapa, morcovii si telina se curata, si se rad fin. Ciupercile se fierb in apa cu putina sare, se spumeaza dupa primul clocot si se adauga legumele rase. Se lasa la fiert la foc potrivit, cca. 25 de minute, neacoperit. La finnal se adauga marar tocat marunt si un strop de ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci pleutorus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Panacris 1

15.02.2012, 15:06

E buna dresa, dar noi numai avem voie smantana!!!

iry-gabriela 1

15.02.2012, 17:40

Mihaela11_jo 1

16.02.2012, 11:31

Delicioasa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui si ciuperci cu smantana