O supica e oricand binevenita, chiar si pe caldura. Mangaie stomacelul piticilor, si ne place si noua, adultilor!
Poftiti la masa!
Legumele se spala, se curata si se lasa deoparte.
Carnita de pui se spala si se curata de eventuale vinisoare, etc.
Intr-o oala, se punvreo 2l apa la fiert cu sare.Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga carnita de pui. Se spumeaza din cand in cand, iar cand nu mai formeaza spuma, se adauga legumele intregi, fara rosii si patrunjel verde.
Rosiile se dau pe razatoare sau prin separator, se obtine suc de rosii.
Dupa ce s-au fiert si legumele, se scot intr-un bol, se adauga sosul de rosii si se paseaza cu blenderul. Amestecul obtinut se adauga inapoi in oala si se pregatesc galustele.
Intr-un bol, se amesteca cele doua oau cu putina sare. Se adauga grisul si se amesteca pana se obtine o pasta nu foarte groasa. Se lasa putin sa se odihneasca si apioi se formeaza galuste care se pun la fiert in supa.
Lasam sa fiarba cam 10 min, apoi adaugam patrunjel tocat fin si luam de pe foc. Acoperim oala cu un capac si lasam putin sa se odihneasca.
Servim o portie de supita buna!