Supa de vitel

de Andra_Constantinescu in Supe, 28 Aug 2015 | 3715 vizualizari

 

Hmmm...eu n-am mancat, dar tatalui meu i-a placut.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de piept de vitel cu os;
  • un morcov;
  • un pastarnac;
  • o bucata de telina;
  • un ardei kapia;
  • o ceapa;
  • circa 1,5 l apa;
  • sare;
  • 2 linguri rosii pregatite pentru iarna;
  • o craca de leustean verde.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel:

Se spala carnea (se taie fiecare felie in doua), se pune la fiert in apa cu sare, indepartand spuma cand aceasta se formeaza.

Morcovul, pastarnacul si telina se curata de coaja si se spala.

Ardeiul se taie pe jumatate, se curata de seminte si se spala.

Ceapa se curata de foi si se spala.

Dupa ce se ia spuma de la carne, se adauga legumele si se lasa sa fiarba in continuare. Spre finalul fierberii se iau legumele si se arunca, se adauga rosiile si se mai da supa in cateva clocote. Se ia apoi de pe foc si se adauga leusteanul spalat si tocat si se potriveste de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina