Supa ,,la rece" de spanac

de alilianaa in Mancaruri de post, 20 Mar 2013 | 4188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 frunze de spanac
  • 250 ml apa
  • sare, piper dupa gust
  • un graunte de usturoi
  • un fir de ceapa verde
  • ulei de masline 10 ml
  • 2 linguri de rosii taiate cuburi ( din conserva)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ,,la rece" de spanac:

Am spalat frunzele de spanac. Am curatat firul de ceapa, grauntele de usturoi. Am pus in blender 250 ml apa, am adaugat frunzele de spanac, rosiile, ceapa, usturoiul, sare, piper, ulei de masline. Am  mestecat bine pret de un minut. 

Se serveste cu paine de secara. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ,,la rece" de spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

alilianaa 1

21.03.2013, 13:39

Rocsi

Irina 1

26.03.2013, 16:15

Interesant! Nu m-as fi gandit, dar cred ca are un gust tare bun!

alilianaa 1

26.03.2013, 17:13

nebanuit de bun. In consecinta, am mai repetat reteta. Si cum aveam si ceva dureri ici colea, tind sa cred ca a contribuit la atenuarea lor pana disparitie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ceapa, usturoi si boia de ardei dulce