Supa picanta de mazare cu ierburi italiene

de Valclaudia in , 4 Aug 2018 | 2983 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente de la Delikat, 100% naturale...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. mazare congelata
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi mari
  • 3 -4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1/2 radacina de telina (de marimea unei portocale)
  • 1 lingura boabe de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin mica
  • 2 l apa plata
  • 2 ardei rosii bulgaresti semi-picanti
  • pentru servire condimentul "Ierburi italiene " de la Delikat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa picanta de mazare cu ierburi italiene:

Curatam si spalam legumele proaspete.

Ceapa se toaca marunt si se asaza in oala peste uleiul de floarea soarelui.

Adaugam ardeiul gras galben taiat bucatele, rondelele de morcovi si bucatelele de telina.

Punem o lingura boabe de mustar si sotam legumele 5 minute la foc iute.

Adaugam apoi mazarea congelata, apa plata, foaia de dafin, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic 15-20 minute, pana fierbe telina si mazarea.

La final adaugam ardeii semi-picanti rosii taiati rondele fine, mai dam doua-trei clocote si servim supa asezonata cu amestec de ierburi italiene de la Delikat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa picanta de mazare cu ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de usturoi - Deliciu fin și aromat