Supa rosie de vitel

de rena in Supe, 5 Noi 2013 | 3766 vizualizari

 

O supa buna si usoara pentru zile grele de iarna in Romania

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de vita
  • 2 morcovi mari taiati rodele
  • o legatura de telina
  • o lingura de bulion
  • ulei,
  • sare,
  • piper
  • o cescuta mica de orez sau paste micute la marime
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie de vitel:

Taiem carnea bucati micute si le punem in oala, asteptam sa fiarba pina la jumatate carnea apoi punem morcovul, telina, uleiul ,sarea, piperul si bulionul. Dupa ce s-au fiert toate punem si orezul sau paste micute la marime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vita