Taitei de casa

de mihaelam90 in Paste, 2 Feb 2014 | 4624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 2 linguri de ulei
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Se bat ouale si se amesteca cu faina, uleiul si sarea pana ce se formeaza un aluat omogen.

Se intind foile si se taie in fasii de cca 5 cm latime, dupa care se pun una peste alta presarind faina si se taie feliute subtiri.

Se aseaza pe un ziar peste care se preseaza faina pentru a se desface usor, si se lasa la uscat.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi la ciorba de gaina sau daca sunt taiati mai lati pot fi folositi ca si paste tagliatelle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa