am folosit o ceapa alba si una rosie pe care le-am curatat si le-am tocat marunt, impreuna cu usturoiul.
Untul il punem intr-o tigaie mai mare in care calim ceapa si  usturoiul.Adaugam apoi ardeiul iute si ciupercile taiate si ele marunt,  lasam 5 minute sa fiarba in apa ce o lasa ciupercile, apoi adaugam  coniacul, reducem focul, asezonam si lasam sa fiarba cam 15 minute, apoi  lasam sa se raceasca.
Intr-un bol amestecam smantana, ouale batute,boia, laptele, sare si piper proaspat macinat.
Intr-o tava mai maricica unsa cu unt, asezam foaie de copt si tapetam cu  aluatul de foietaj. Asezam ciupercile, peste ele smantana amestecata cu ouale ,  radem cascaval deasupra si dam la cuptorul dinainte incalzit pina se  coace bine si se formeaza o crusta aramie deasupra.
Se lasa sa se raceasca putin , apoi se taie in  forma dorita.
Pofta mare !