Tarta cu brocoli, carne de curcan, fara carbohidrati, gatita la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 18 Oct 2020 | 2214 vizualizari

 

Un fel de mâncare principal sau o cină sățioasă din seria, ce mai avem prin frigider, iar cel mai fain, este că nu e nevoie de făină în compoziție.
 Friptura de curcan se poate înlocui cu piept de curcan afumat.

 

INGREDIENTE

  • Broccoli 400 g,
  • Carne de curcan gătită sau piept de curcan afumat cca. 300 g,
  • Mozzarella cca. 250 g,
  • Ouă 6 bucăți,
  • Sare Himalaya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Cașcaval afumat cca. 200 g.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu brocoli, carne de curcan, fara carbohidrati, gatita la slow cooker Crock Pot:

Broccoli-ul înghețat sau crud se desface în buchețele și se pune la gătit în vasul aparatului slow cooker Crock Pot, cu cca. 200 ml apă rece, pe modul HIGH, cca. 60 minute, apoi se scoate din vas și se lasă la cald.

Friptura se taie bucățele, găsiți rețeta aici, sau se poate înlocui cu piept de curcan afumat.

Ouăle se bat energic și se amestecă cu cașcavalul ras.

Vasul aparatului CrockPot se tapetează cu foaie de pergament, se pun bucățelele de broccoli fiert, bucățelele de carne, mozzarella ruptă bucățele, apoi se răstoarnă amestecul de ou bătut cu cașcaval, se mai rade puțin cașcaval deasupra, apoi se dă la copt pe modul HIGH, cca. 2 ore. Din când în când se ridică, capacul se șterge un un prosop de bucătărie, ca să se elimine aburii formați în timpul coacerii.

Quiche se servește cald, dar e mai bun a doua zi.

 

Spor și poftă bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu brocoli, carne de curcan, fara carbohidrati, gatita la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (14)

dantes 1

19.10.2020, 10:16

Buna!

Rocsi 1

20.10.2020, 20:02

Se vedem fain culoarea verde in tarta! Dar tot nu mananc broccoli!

Panacris 1

21.10.2020, 23:02

Rocsi , dar conopidă mănânci??? E același gust și textură, doar culoarea diferă

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L