Tarta cu ciuperci si carne tocata de pui

de Panacris in Pui, 3 Mai 2012 | 6500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui 500g.,
  • ciuperci congelate 300 g.,
  • oua 2 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • marar proaspat
  • pesmet 50 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci si carne tocata de pui:

Carnea tocata, se amesteca cu ouale, ciupercile decongelate si pesmetul. Se asezoneaza de sare, piper, boia si marar. Se framanta bine pana se omogenizeaza,

Se unge o tava cu putin ulei sau margarina, se tapeteaza cu pesmet si se pune compozitia obtinuta. Se da la cuptor cca. 30 de minute la foc moderat. Cand trece testul scobitorii, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in forma.

Se serveste rece cu salata de sezon sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si carne tocata de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mena29 1

04.05.2012, 22:08

Cred ca a fost foarte buna!

rorox 1

10.05.2012, 10:25

se poate face si cu ciuperci proaspete?

Panacris 1

10.05.2012, 13:08

Desigur Rorox, doar ca cele proaspete trebuie curatate, feliate si date intr-un clocot, in apa cu tuina sare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine