Tarta cu piersici

de Ksenya in Dulciuri, 9 Aug 2013 | 4219 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul il facem la fel ca cel anterior de la reteta mea :tarta cu capsuni

Pentru umplutura:

  • 4 galbenusuri
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri amidon
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf sare
  • Pentru ornat
  • 2 pliculete gelatina
  • 1 ligura zeama de lamaie
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Culegem piersicile din cele mai tari le spalam si le asezam pe un prosop.

Intre timp facem blatul pentru tarta ,urmand pasii de la reteta mea"tarta cu capsuni" si o lasam la racit.

Crema o facem din 4 galbenusuri pe care le batem cu zaharul ,adaugam treptat laptele si amidonul,punem la baimarin si amestecam bine cu un tel pana se ingroasa crema,o dam la racit . 

Cand s-a racit ,umplem blatul, iar deasupra ornam cu piersicile taiate felii.
La sfarsit glazuram cu gelatina preparat dupa instructiunile de pe ambalaj  adaugand in ea zeama de lamaie.Lasam tarta la racit pentru a 2-a zi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici