Tartine cu ciuperci

de olteanu1979 in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2009 | 5054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foetaj
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr carnati afumati
  • 50 gr cascaval
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 30 ml ulei
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu ciuperci:

Aluatul de foetaj se intinde pe masa , se taie in patrate potrivite , cat sa poata imbraca niste forme de tartine . Formele se ung cu ulei si se imbraca cu bucatile de aluat in interior.

Ciupercile si ceapa se curata , se spala , se scurg si se toaca marunt . Carnatuu se taie in feliute subtiri , iar cascavalul se rade .

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins , apoi se adauga carnaciorii , ciupercile si ceapa verde , se calesc usor si se condimenteaza .

Fiecare forma se umple apoi cu compozitia din tigaie , se presara cu cascaval ras si se lasa in cuptorul incins la 180 C pentru circa 15 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat