Tartine cu icre de crap și hering

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2012 | 4929 vizualizari

 

Când vine vorba de icre îmi place să le simt gustul, în fond mănânc icre, nu ulei...:)
Acasă nu am văzut să se pună griș în icre. Când am ajuns în București am observat „fenomenul” acesta...și din cauza faptului că aici se vând mult icrele de hering și-s sărate...mamă, mamă!!! Am ajuns să le spăl să scap de sare....În fine...

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de crap;
  • 100 g icre de hering;
  • 150 mL ulei de floarea soarelui;
  • 2 linguri oțet de mere și miere;
  • 2 cepe roșii mici;
  • 1-2 lg apă minerală;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre de crap și hering:

Într-un bol se mixează cele două tipuri de icre și se adaugă câte puțin ulei de floarea soarelui până se obține o pastă. 

Se adaugă apoi oțetul iar mai apoi 1-2 linguri apă minerală, astfel icrele devin albe și ”pufoase”.

Se ung feliile de pâine prăjită cu icre, se pune deasupra ceapă roșie tocată foarte, foarte, foarte fin și câte o feliuță mică de lămâie.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre de crap și hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Sim0na 1

03.04.2012, 21:46

Faina combinatie!!

mamaieelena 1

04.04.2012, 21:27

buneeeee

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:34

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine aperitiv