Tava cu aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2014 | 22506 vizualizari

 

Am primit cadou de ziua mea o tava de inox cu manere. Imediat i-am gasit intrebuintare, am umplut-o cu aperitive!!! :D

 

INGREDIENTE

  • Masline natur si verzi umplute cu ardei
  • Bilute de mozzarella , miere , susan .
  • Chiftelute : 500 carne tocata , 1 ou ,1 lingura pesmet ,1 lingura mustar , ceapa verde , sare , piper , susan ,ulei pentru prajit .
  • Felii cu curcan : 500 gr piept curcan [ marinat in ou , iaurt , mustar , frantuzesc , sare , boia ], 2 linguri ulei , cascaval afumat felii , rosii cherry .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tava cu aperitive:

Mozzarella se da prin miere indoita cu apa, aoi se tavaleste prin susan .

Chiftelutele se obtin prin amestecarea ingredientelor enumerate mai sus . Se prepara chiftele mici care se dau prin susan si se prajesc in ulei incins .

Pieptul de curcan se portioneaza de marimea unei cutii de chibrituri , se marineaza in amestecul de iaurt , ou , sare , mustar si boia . Se prajeste usor in tigaia teflonata cu putin ulei . Peste fiecare felie de carne se pune o bucatica de cas afumat si cate o jumatate de rosie cherry . Se da la cuptor cateva minute pana casul se inmoaie si face priza cu carnea si rosia .

Asezati pe tava in siruri , bilutele de mozzarella cu susan , maslinele , feliile cu curcan ,si chiftelutele cu susan .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Am ales sa prepar chiftelutele fara usturoi pentru ca am dus aperitivele la servici .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tava cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de ficat si telemea Delaco