Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)

de reisnaor_2006 in Porc, 29 Noi 2014 | 8639 vizualizari

 

Degetele au ramas lipite de carne.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati piept de pui
  • 5 coaste de porc
  • 1 pereche carnati afumati de porc
  • 100 gr apa
  • 100 gr ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ghimbir
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor):

Asezam intr-un castron pe rand cate un rand din fiecare carne pe care le-am sarat si piperat.Facem un sos din toate mirodenile,ulei si apa si turnam peste carne si lasam la macerat 30 de minute.In tava cuptorului asezam bucatile de carne si zeama ramasa si lasam la 200  de grade pana se rumeneste.Degetele au ramas lipite de carne,delicioasa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.11.2014, 11:56

Sa te lingi pe degete nu alta

Anett 1

30.11.2014, 12:31

Gherca Daniela 1

30.11.2014, 18:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite aromate pe gratar