Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)

de reisnaor_2006 in Porc, 29 Noi 2014 | 9299 vizualizari

 

Degetele au ramas lipite de carne.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati piept de pui
  • 5 coaste de porc
  • 1 pereche carnati afumati de porc
  • 100 gr apa
  • 100 gr ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ghimbir
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor):

Asezam intr-un castron pe rand cate un rand din fiecare carne pe care le-am sarat si piperat.Facem un sos din toate mirodenile,ulei si apa si turnam peste carne si lasam la macerat 30 de minute.In tava cuptorului asezam bucatile de carne si zeama ramasa si lasam la 200  de grade pana se rumeneste.Degetele au ramas lipite de carne,delicioasa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.11.2014, 11:56

Sa te lingi pe degete nu alta

Anett 1

30.11.2014, 12:31

Gherca Daniela 1

30.11.2014, 18:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coronita de coaste cu umplutura de stafide si alune