Tiramisu

de DeliciidelaM in Dulciuri, 4 Mai 2016 | 3693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • un plic de frisca
  • 400 gr. piscoturi
  • cacao
  • o cutie mascarpone
  • o cafea rece
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

1. Separam albusurile de galbenusuri

Batem albusurile spuma si adaugam frisca.

Galbenusurile le batem cu zaharul pana se deschid la culoare,apoi incorporam mascarponele.

2. Insiropam piscoturile cu cafea . Le inmuiem rapid in cafea. Si le asezam in tava sau in vasul in care vom monta prajitura. Peste asezam un strat de crema, apoi iar piscoturi si iar crema.

3. il lasam in frigider si il pudram cu cacao inainte de servire.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

cacaoa trebuie pudrata inainte de servire pentru a nu se umezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală, cu capsuni