Tiramisu reţetă originală

de Anamaria7 in Prajituri, 14 Iun 2011 | 21398 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
O reteta fiiina cu putiiin adaos de zahar pe langa cel din piscoturi :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi Savoiardi
  • 500gr branza mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 3 pliculete zahar vanilinat
  • 400ml cafea tare
  • cacao pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Mixam galbenusurile cu zaharul vanilinat, apoi adaugam branza si omogenizam.

Inmuiem rapid piscoturile in cafea, asezam un strat, acoperim cu un strat de crema, apoi repetam terminand cu un strat de crema.

Folosim cacao pentru pudrat.

TIPS-URI

1

In crema se poate pune si frisca sau albusuri batute, dar reteta clasica e aceasta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

germiniasi 1

22.07.2011, 20:32

si albusu ?
daca nu pui si albusu batut spuma e prea gretoasa crema.cred

germiniasi 1

22.07.2011, 20:33

sigur

Anamaria7 1

22.07.2011, 23:27

nunu, germiniasi, reteta originala nu contine albusuri batute. si avand in vedere ca nu exista gelatina si nici nu se coace, albusurile nu stiu cum ar sta tepene mai mult timp e foarte usoara crema, nu e deloc gretoasa, nu e nici prea dulce

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală