Toba

de Lau in Mezel de casa, 14 Ian 2015 | 10141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sorici
  • ficat
  • rinichi
  • carne de porc(cu slanina)
  • urechi
  • limba
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Intr-o oala adaugam apa,sare,boabe de piper,foaie de dafin,adaugam ingredientele(curatate,spalate inainte) si le fierbem pana se inmoaie urechile si soricul, spumam de cate ori este nevoie.

Vom scoate ficatul si limba mai devreme decat soricul,urechile.

Lasam sa se raceasca dupa care le taiem fasiii,condimentam cu sare,piper,usturoi pisat dupa gust,Zeama in care am fiert carnea(cat sa se lege compozitia).

Umplem stomacul de porc(curatat bine)dupa care il coasem.

In zeama in care am fiert carnea adaugam o foaie de dafin,stomacul de porc umplut si fierbem cca 50 min la foc mic(il intepam cu acul in timpul fierberi)

Scoatem toba de la fiert, pe un tocator,o lasam sa se raceasca putin,dupa care deasupra asezam alt tocator si o greutate deasupra cca 1 ora.

A 2 zi se poate afuma.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

16.01.2015, 09:53

Geanina87 1

21.12.2020, 15:18

Rahela Velicu 1

22.12.2020, 09:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]