Tocana cu afumatura si muraturi

de MIMI in Porc, 14 Dec 2009 | 7715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 GR CARTOFI
  • O BUCATA SCARICICA AFUMATA
  • 2 CEPE
  • UN PRAF SARE
  • BULION
  • O LEG.MARA VERDE
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu afumatura si muraturi:

Se pune la fiert carnea afumata si se lasa sa fiarba bine.Separat se toaca ceapa si cartofi taiati cubulete.Se caleste ceapa pana devine aurie dupa care punem cartofi.Ii lasam pana se fac galbui si ai inabusim cu putina apa.Dupa  ce a afiert canea o punem peste carotofi si lasam sa fiarba la foc mic,daca mai este nevoie mai adaugam putina apa.Cand este aproape de sfarsit se pune bulionul si mararul verde tocat fin.Se serveste cu orice fel de muraturi si sa nu uitam de un pahar de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu afumatura si muraturi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 23:06

mihaelaradu 1

12.03.2011, 14:08

In afara de marar, mi se pare perfecta

adicutza2007 1

25.08.2011, 14:48

Mmmmmmm!@ ce bine arata! chiar aum maduc sa fac si eu tocana ca a ta! ms pt. reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita nationala