Tocana de cartofi cu ciolan afumat

de Bya Ralu in Porc, 15 Iul 2016 | 7124 vizualizari

 

Pastrasem o bucata de ciolan pe care am taiat-o cuburi si am pus-o la congelator

 

INGREDIENTE

  • Ciolan afumat taiat cuburi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei kapia
  • 4-5 cartofi
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu ciolan afumat:

Bucatelele de carne le punem intr-un ceaun cu ulei e masline la prajit cateva minute.

Adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul kapia taiat cuburi si lasam putin sa se caleasca legumele.

Punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba circa 40 minute.

Punem cartofii taiati cuburi,condimentele si apa si lasam sa fiarba si cartofii si sa scada zeama.

La sfarsit punem patrunjel proaspat tocat marunt!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Zamfira 1

19.07.2016, 08:59

mihaelar63 1

20.07.2016, 00:45

Tocana de cartofi cu afumatura, este cea mai buna

denisizina24 1

20.07.2016, 08:51

Pentru a da un plus de culoare retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc “en pappiotte” servit cu ciupercute umplute si sos de vin