Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 24 Noi 2016 | 6831 vizualizari

 

Toate ca toate, dar mie tot la tuci imi plac mancarurile...mai taraneste asa....

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g cartofi
  • 5-6 cepe albe
  • 1 borcanel de 400 g sos de ardei capia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit ceapa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci:

Mai intai, ne pregatim ingredientele, curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari, ceapa o curatam, spalam si o taiem solzisori. Punem tuciuletul pe foc, lasam sa se incinga, adaugam ulei ( cca 100 ml), punem ceapa un pic de sare si o lasam sa se caleasca, apoi adaugam cartofii si turnam apa cat sa-i acopere bine, punem un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana sunt patrunsi cartofii. Cand sunt fierti cartofii, adaugam sosul de ardei capia, potrivim de sare si piper, daca mai este nevoie si lasam sa dea intr-un clocot. Gata si tocana....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu ciuperci