Tocana de noiembrie

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2020 | 4669 vizualizari

 

Natura asta este surprinzatoare, suntem la jumatatea lui noiembrie aproape de iarna si am gasit in gradina niste stevie foarte cruda si suculenta, niste ceapa verde si mi-am zis ca merge la fix o tocanita de noiembrie....binenteles si cu niste carnita pe langa.. 

 

INGREDIENTE

  • cca 300 g ceafa de porc
  • cca 400 g rosii pentru mancare
  • ceapa verde, un manunchi mare
  • stevie de noiembrie- cata am gasit in gradina- dar suficienta pentru o tocanita
  • sare
  • 1 cescuta de apa
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de noiembrie:

Ceafa de porc am taiat-o bucatele mici si am pus-o la prajit intr-o cratita. Separat am spalat ceapa verde si am taiat-o marunt, am spalat si stevia si am taiat-o tot marunt. Am scos carnea din cratita si am pus ceapa cu putina sare sa se caleasca, cand sa inmuiat putin am adaugat si stevia, am pus 1 cescuta de apa si am lasat sa se gateasca la foc incet cca 20 min. Apoi am adaugat si rosiile si carnea prajita, am potrivit de sare si am lasat la foc mic cca 15 min. A iesit o tocanita cu iz de primavara in zi de noiembrie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de noiembrie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite pane cu piept de curcan si legume