Tocanita cu carne de porc

de Ubulika in Porc, 26 Iul 2011 | 14751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 500 carne de porc
  • faina
  • bulion
  • piper,vegeta,boia
  • 1 ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Se calesc cepele si ardeiul. Peste ei se pune carnea bucatele. Lasam cateva minute, punem vegeta, boiaua si piperul, apoi stingem cu apa cat sa acopere carnea. Se lasa la foc mic in jur de 50 minute. Cand e aproape gata facem ingrosala din faina, bulion si apa, apoi o turnam peste carne. Punem si un varf de ardei iute. Mai lasam 10-15 minute. Ornam cu patrunjel si stingem focul.

Optional se pot face si galuste la tocanita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pastai cu muschiulet de porc