Tocanita de ardei cu aripi de pui

de Bya Ralu in Pui, 26 Iul 2014 | 4582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • 2-3 ardei grasi rosii
  • ulei de masline
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • buion
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei cu aripi de pui:

Ceapa se toaca marunt,iar morcovul il taiem felii si le punem la calit in ulei de masline.Adaugam si aripiile de pui,le lasam cateva minute si punem putina apa,acoperiti cu un capac si lasati la foc mediu sa fiarba.

Se muta compozitia intr-o craticioara sau un ceaun,punem si ardeii taiati fasii,mai adaugam apa,condimentele si lasam sa fiarba.

Cand e aprope gata se pune bulionul,se mai lasa 10 minute la foc mic,acoperind cu un capac.

TIPS-URI

1

optional se poate adauga si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara cu vinete si piept de pui