Tocanita de ardei cu piept de pui

de margot12 in Pui, 13 Sep 2012 | 4437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ardei gras (verde,rosu, portocaliu) 10-12 buc
  • Rosii 6 buc
  • Ceapa 8 bucati
  • Piept de pui 500 g
  • Ulei 100 ml
  • Sare dupa gust
  • Boia de ardei dulce 1 lingura
  • Marar 1 legatura
  • Patrunjel 1 legatura
  • Bulion 2 linguri
  • Piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei cu piept de pui:

Se curata ceapa, se spala, se toaca marunt si se pune la calit in ulei cu putina apa si cu putina sare. Ardeii se curata, se toaca bucati si se pun peste ceapa dupa ce se mai inmoaie putin ceapa. Se lasa la calit asa 5-10 minute. Intre timp se pregateste pieptul de pui (se spala, se usuca, se taie cubulete) si se pune peste ceapa si ardei la calit. Daca este nevoie se mai adauga si apa. Dupa ce isi schimba carnea culoarea se adauga si rosiile taiate bucati mari si 1-2 cani de apa. Se lasa la fiert pana cand este carnea fiarta. Se pune si bulionul, condimentele dupa gust si la sfarsit verdeata (eu nu am avut marar verde si am pus putin marar uscat).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]