Tocanita de cartofi

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 4 Mar 2012 | 3542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 4 boabe de piper
  • 1 lingura bulion
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

 Cartofii, ceapa, morcovul si ardeiul se curata se spala si se taie astfel, ceapa, morcovul si ardeiul cubulete mici iar cartofii cuburi mai mari. Se pune ceapa la calit in ulei, apoi se adauga si morcovul cu ardeiul, se calesc putin si punem si cartofii, ii lasam 5 minute si apoi adugam apa cat sa acopere bine totul. Se lasa la fiert  si adaugam bulionul, foile de dafin , boabele de piper, sare si piper macinat dupa gust.Se fierbe pana ce scade la consistenta unei tocanite. Se ia focul si se adauga patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci sau tocanita de ardei cu orez